Author Topic: O-oh! (broken inlet pushrod)  (Read 956 times)

Online Greybeard

  • Jack of all trades; master of none.
  • Wise & Enlightened
  • *
  • Join Date: Feb 2011
  • Posts: 5921
  • Karma: 32
Re: O-oh! (broken inlet pushrod)
« Reply #15 on: 27.05. 2015 16:22 »
GB, do you mind measuring the lengths of the new ones, and let us (~me) know please...?

Dutch, the new pushrods arrived today. They have printing on them that states the lengths are 8.500" and 9.500", (confirmed) and have 0.80 Wall; see picture.

Offline duTch

  • Ricketty Rocketty Golden Flashback
  • Wise & Enlightened
  • *
  • Join Date: Oct 2011
  • Posts: 4540
  • Karma: 41
Re: O-oh! (broken inlet pushrod)
« Reply #16 on: 27.05. 2015 21:10 »

 Thanks GB
Started building in about 1977/8 a on average '52 A10 -built from bits 'n pieces never resto intended -maybe 'personalised'
Have a '74 850T Moto Guzzi since '92-best thing I ever bought doesn't need a kickstart 'cos it bump starts sooooooooo(mostly) easy
Australia

Online Greybeard

  • Jack of all trades; master of none.
  • Wise & Enlightened
  • *
  • Join Date: Feb 2011
  • Posts: 5921
  • Karma: 32
Re: O-oh! (broken inlet pushrod)
« Reply #17 on: 30.05. 2015 16:28 »
SHE LIVES - HOORAY!  *smile*

Started first kick. Bit smoky on the side that failed but engine sounds good so must be burning off unburnt muck in that exhaust. I'll go for a ride later.

Update: Yup, she's a good'n! The exhaust cleared. As I don't cosh the old girl I set the valves to 8 & 10 thou.