Author Topic: 61 A10 CLUTCH ARM  (Read 1307 times)

Offline Chrisf1

  • Moving Up
  • **
  • Join Date: Jun 2008
  • Posts: 96
  • Karma: 0
61 A10 CLUTCH ARM
« on: 16.03. 2009 17:24 »
Hi again everyone i have just removed the old clutch operating arm from the g/box to replace with a stainless one and foolishly i did not not take a pic of the positioning of the bottom joint on the arm on the spline is there a rule of thumb for positioning or should it be parallel with the top arm thanks Chris

Offline flashblack

  • West Devon, England
  • A's Best Friend
  • ***
  • Join Date: Feb 2009
  • Posts: 211
  • Karma: 1
  • 1959 golden flash
Re: 61 A10 CLUTCH ARM
« Reply #1 on: 16.03. 2009 21:26 »
Hi mate,
              just taken a couple of pics of my clutch arm, hope you can see clearly enough.
     The clutch arm is at right angles to the pushrod adjuster screw which,  in turn,
 is in line with the pushrod. This setup works fine for me,
                                               cheers,        
                                                                  Richie.  
build it, ride it, live it!

Offline Chrisf1

  • Moving Up
  • **
  • Join Date: Jun 2008
  • Posts: 96
  • Karma: 0
Re: 61 A10 CLUTCH ARM
« Reply #2 on: 17.03. 2009 15:02 »
Hi Richie thanks the pics help a lot could you let me have one of adjuster face on through the inspection plate. Thanks Chris

Offline flashblack

  • West Devon, England
  • A's Best Friend
  • ***
  • Join Date: Feb 2009
  • Posts: 211
  • Karma: 1
  • 1959 golden flash
Re: 61 A10 CLUTCH ARM
« Reply #3 on: 17.03. 2009 17:34 »
Hi Chris,
        Hopefully this will show you what you need.
                          cheers
                                  Richie
build it, ride it, live it!

Offline Chrisf1

  • Moving Up
  • **
  • Join Date: Jun 2008
  • Posts: 96
  • Karma: 0
Re: 61 A10 CLUTCH ARM
« Reply #4 on: 17.03. 2009 18:41 »
Thats great thanks a lot Chris

Offline Chrisf1

  • Moving Up
  • **
  • Join Date: Jun 2008
  • Posts: 96
  • Karma: 0
Re: 61 A10 CLUTCH ARM
« Reply #5 on: 21.03. 2009 15:08 »
Well this has go to be a first everything went exactly as planned it is all back together and nothing gave me a problem maybe I am getting to know beezars thanks a lot for the help Chris